Sporten waar, wanneer en met wie jij dat wil.

Unieke locaties

Je bent eigenaar of beheerder van een non-profit locatie en bent op zoek naar een extra verdienmodel. Vooral in uren dat het leeg staat.

Aanbieders van activiteiten

Je biedt activiteiten aan en bent op zoek naar een geschikte locatie én misschien nog wat meer nieuwe deelnemers.

Enthousiaste deelnemers

Je hebt zin om te sporten of een andere activiteit te doen. En je bent op zoek naar een interessante locatie, training of wedstrijd.

Geef jouw locatie een boost

Behoefte aan een interessant verdienmodel voor jouw non-profit locatie? Je bent één link verwijderd. Link To Go is een platform die locaties, aanbieders en deelnemers met elkaar verbindt. In drie eenvoudige stappen staat jouw locatie open voor deelnemers uit de regio. Wij regelen de rest.  

Vaste stroom aan inkomsten

Volledig ontzorgt

Exposure voor jouw locatie

Drie eenvoudige stappen. Wij regelen de rest.

Upload jouw locatie

Stel beschikbaarheid in

Koppel een aanbieder

Meer locaties en meer deelnemers

Behoefte aan een locatie voor jouw activiteit? Of kun je wel een aantal nieuwe deelnemers gebruiken? Je bent één link verwijderd. Link To Go is een platform die locaties, aanbieders en deelnemers met elkaar verbindt. In drie eenvoudige stappen staat jouw activiteit open voor deelnemers uit de regio. Wij regelen de rest.  

Vaste stroom aan inkomsten

Volledig ontzorgt

Exposure voor jouw activiteiten

Drie eenvoudige stappen. Wij regelen de rest.

Upload jouw dienst

Selecteer jouw locatie

Stel beschikbaarheid in

Sporten waar, wanneer en met wie jij wilt

Wil je een sport of activiteit op een unieke locatie. Waar, wanneer en met wie je maar wilt? Je bent één link verwijderd. Link To Go is een platform die locaties, aanbieders en deelnemers met elkaar verbindt. In drie eenvoudige stappen is jouw activiteit gereserveerd voor jou en je vrienden. Wij regelen de rest.

Grote diversiteit aan sporten en activiteiten

Activiteiten op unieke locaties

Volledig ontzorgt

Drie eenvoudige stappen. Wij regelen de rest.

Selecteer een activiteit

Boek jouw reservering

Nodig je vrienden uit

Vind jouw sportlocatie

Link To Go is een samenwerking tussen Leisure Concepts en Coritas. Een uniek concept waarin wij streven naar een win-win-win situatie voor alle betrokkenen. Het concept is aan de ene kant ontstaan vanuit de wens dat meer mensen gaan bewegen. Aan de andere kant willen we hiermee extra inkomsten genereren voor non-profit locaties. Op deze manier kunnen die locaties projecten financieren die ze anders niet kunnen uitvoeren.