Le Quatre J
merchandise

Le Quatre J merchandise

Bestel op deze pagina Le Quatre J merchandise om te laten zien dat je ons steunt. We hebben verschillende t-shirts en sweaters in de collectie. Bovendien kan je hier ook nog artikelen uit de ‘LikeBram’ collectie van Coritas bestellen.

Lees hiernaast over de bestelrondes voor t-shirts en sweaters.

Let op: Woon je buiten een straal van 25 km van Doornenburg dan zullen we het pakket opsturen en komen er verzendkosten (± € 6,00) bij.

Bestelrondes voor t-shirts en sweaters!

Let op:voor de t-shirts en sweaters zijn bestelrondes. We verzamelen zoveel mogelijk bestellingen en zullen daarna alles in één keer uitleveren.

Bestelronde 1 sluit 13 maart 2024
Bestelronde 2 sluit 1 mei 2024
Bestelronde 3 sluit 29 mei 2024

Le Quatre J casual t-shirt

Laat zien dat je ons steunt met dit te gekke casual t-shirt van Coritas. Op de voorkant staat het ‘Le Quatre J’ logo in het klein en op de achterkant een mooie graphic. De kleur van het shirt is wit en het shirt heeft een ‘relaxed-fit’ pasvorm.

€ 35,00

Bramburger casual t-shirt

Met dit casual t-shirt van Coritas valt niet meer te ontkennen dat je verslaafd bent aan de overheerlijke Bramburgers! Het shirt heeft een groot logo voor de voorkant en een stoere tekst op de achterkant. De kleur van het shirt is zwart en het shirt heeft een ‘relaxed-fit’ pasvorm.

€ 40,00

Le Quatre J casual sweater

Laat zien dat je ons steunt met deze te gekke casual sweater van Coritas. Op de voorkant staat het ‘Le Quatre J’ logo in het klein en op de achterkant een mooie graphic. De kleur van het shirt is blauw en de sweater heeft een ‘relaxed-fit’ pasvorm.

€ 56,00

Bramburger casual sweater

Met deze mooie casual sweater van Coritas laat je zien dat je fan bent van Bramburgers! De sweater heeft een groot logo voor de voorkant. De kleur van de sweater is zwart en de sweater heeft een ‘relaxed-fit’ pasvorm.

€ 55,00

Petje op sleutelhanger

Draag deze mooie sleutelhanger altijd bij je. Deze sleutelhanger is in de vorm van de beroemde grasgroene pet van Bram. De sleutelhanger is er voor de momenten dat je geen petje kan dragen, maar je wel iemand dicht bij je wilt dragen.

€ 5,00

Doe met ons mee en steun Le Quatre J

Vrienden van Le Quatre J

Mede dankzij jullie kunnen wij ons inzetten om geld op te halen voor Stichting ALS, Stichting AlLeS voor Bram en de Tour du ALS!

Ook een vriend van ons worden? Klik dan hier voor de verschillende mogelijkheden.

Platina vrienden van Le Quatre J

Gouden vrienden van Le Quatre J

Zilveren vrienden van Le Quatre J