Maandag 1 april 2024
(Tweede Paasdag)
11.30 uur (of later)
T.C. Doornenburg
Deelname: € 20,00
Heb jij ook geen zin om Tweede Paasdag naar de meubelboulevard te gaan?

Goed nieuws! Want op maandag 1 april 2024 zullen de tennisballen of Bramburgers over de tennisbaan vliegen tijdens het allereerste BramSlam Bramburger Tennistoernooi!

Er zullen korte dubbelpartijtjes van 30 minuten worden gespeeld en iedere keer speel je met een andere dubbelpartner. Tussen de wedstrijden door kan je lekker genieten van een overheerlijke Bramburger en natuurlijk van een lekker koud of warm drankje. Na afloop zal er een prijsuitreiking zijn met prijzen gesponsord door Huisman Sport en is er genoeg tijd om nog even na te praten, Bramburgers te eten en een lekker drankje te bestellen aan de bar!

  • Dubbelpartijtjes van 30 minuten
  • Speelsterkte maakt niet uit
  • Geniet van heerlijke Bramburgers
  • Geniet van heerlijke koude of warme drankjes
  • Leuke prijzen te winnen
  • Steun Le Quatre J en AlLeS voor Bram
  • Speel voor het goede doel Stichting ALS
  • Gezelligheid gegarandeerd!

Volg ons op:

Wedstrijdschema, 1 april 2024
Tennissen voor het goede doel

De volledige opbrengst van het tennistoernooi komt geheel ten goede voor Stichting ALS. Wij (Le Quatre J), doen op 13 juni 2024 namelijk mee aan de Tour du ALS samen met team ‘AlLeS voor Bram’ van onze vriend Bram. Samen proberen we om zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting ALS.

Dus wil je gezellig tennissen en ons steunen voor de Tour du ALS, schrijf je dan snel in om mee te doen. Heb je geen zin om te tennissen, kom ons dan aanmoedigen! Publiek is meer dan welkom om te kijken naar spannende tenniswedstrijden, Bramburgers te eten en een lekker drankje te drinken. Het beloofd een leuke dag te worden!

 

Inschrijfformulier

Als je mee wilt doen aan het BramSlam Bramburger tennistoernooi, schrijf je dan snel in via het inschrijfformulier. Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal deelnemers beschikbaar!

Inschrijfkosten: €20,00 per deelnemer
(Na inschrijving, ontvang je van ons een mail met daarin een betaallink. Zodra je hebt betaald, sturen we een bevestiging dat je ingeschreven staat)

De spelregels

Iedereen speelt 3 wedstrijden van 30 minuten en na iedere wedstrijd heb je een ronde rust. Dus in totaal zullen er 6 rondes zijn. Een ronde begint zodra de toeter klinkt. Na 5 minuten klinkt er nog een toeter, dit is het teken om te stoppen met inslaan en kan de wedstijd beginnen. Na 30 minuten klinkt er weer een toeter. Dit is het teken dat de ronde is afgelopen en dat er een nieuwe ronde van start gaat.

Deelnemers van een volgende ronde moeten klaar staan zodat er snel doorgewisseld kan worden. Iedere vertraging betekend minder tijd om games spelen.

Iedereen speelt voor zichzelf, maar iedere ronde met een andere dubbelparter. Games tel je gewoon door. Dus bij 6 gewonnen games tel je door naar 7, 8, 9 etc.

Games speel je volgens het ‘Golden point’ principe. Dus bij een gamestand van 40-40 volgt een winnend punt. Degene die het eerstvolgende punt maakt, wint de game. Voordeel of nadeel zal dus niet voorkomen bij de wedstrijden. Zo kunnen er veel games gespeeld worden.

Zodra de toeter klinkt is de wedstrijd meteen afgelopen. Degene die in de laatste game voor staat, mag die game als gewonnen game beschouwen. Dus stel je staat op het moment van de toeter met 30-15 voor dan win je de game. Onthoudt de stand in de laatste game! Na de wedstrijd laat je de tennisballen achter op het bankje.

Onthoudt het aantal games die je hebt gewonnen en de stand van de laatste game. Dus stel de eindstand is 8-3 voor jou (en je dubbelpartner) dan onthoudt je 8 games. Het door jouw gewonnen aantal games en de stand van de laatste game geef je door aan de wedstrijdleiding. De wedstijdleiding telt alle gewonnen games per speler bij elkaar en zal dit bijhouden als stand. De spelers met de meeste aantal games spelen een finaleronde!

Samen slaan we ALS van de baan!

Vrienden van Le Quatre J

Mede dankzij jullie kunnen wij ons inzetten om geld op te halen voor Stichting ALS, Stichting AlLeS voor Bram en de Tour du ALS!

Ook een vriend van ons worden? Klik dan hier voor de verschillende mogelijkheden.

Platina vrienden van Le Quatre J

Gouden vrienden van Le Quatre J

Zilveren vrienden van Le Quatre J