Een kruidig drankje van Le Quatre J om op jacht 

te gaan naar plezier en mooie herinneringen.

Het Brammertje is een initiatief van Le Quatre J, vier vrienden die zich sinds 2023 inzetten om geld op te halen voor ‘AlLeS voor Bram’. ‘AlLeS voor Bram’ steunt doelen die gelinkt zijn aan de ziekte ALS, met als boegbeeld Bram. Hij lijdt helaas aan ALS en wij willen, naast geld, iets blijvends achterlaten voor hem.

Zie hier: het Brammertje. Door dit drankje te kopen, steun je direct de doelen die gekoppeld zijn aan ALS. De volledige opbrengst komt namelijk ten goede aan AlLeS voor Bram.

Brammertje Heupfles 0.2 liter

Hersluitbaar flesje van glas, 0.2 liter

Brammertje fles 0.7 liter

Hersluitbare fles van glas, 0.7 liter

Brammertje verkooppunten

WijnZinnig Gendt

Dorpstraat 34
6691 AX Gendt
info@wijnzinnig.eu
0481 – 729727

vv GVA Doornenburg

Sportpark ‘De Vijzel’
Vijzelpad 11
6686 BV Doornenburg

Het Brammertje combineert alles wat Bram dierbaar is: het boerenleven, de natuur, het buitenleven, de jacht, gezelligheid en zeilen in Friesland. Geniet van dit drankje tijdens een avond vol plezier en gezelligheid, na een lange dag buiten of bij een smakelijke BBQ met Bramburgers.

Een Brammertje is perfect voor alle momenten waarop je samen met familie of vrienden herinneringen maakt. Drink dit drankje dan ook niet alleen, maar geniet er samen van.

Het Brammertje is een kruiden likorette en bevat 14,9% alcohol. Geen 18, geen alcohol.

Contact

Neem voor meer informatie over Brammertje of over de leverbaarheid contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

13 + 2 =