UNPACKERS

Een golf van technologische een maatschappelijke veranderingen spoelt over ons heen; waar we iets mee moeten en kúnnen. De Unpackers helpen je om door de bomen het bos te zien en stapsgewijs hiermee aan de slag te gaan en weer grip te krijgen.

De verandering van onze manier van leven en werken gaat een exponentiële groeifase in. Een fase die we als mensen moeilijk kunnen bevatten. Maar de golf komt en gaat iedereen raken. Verlamming, boosheid of desinteresse omtrent deze veranderingen licht op de loer. Dat kan niemand zich veroorloven. We kunnen het ook in een ander daglicht bekijken. Als kans en stok achter de deur om niet stil te staan maar te vernieuwen. Dat klinkt cliché, maar is ook echt zo. 

Wij helpen MKB+ organisaties om het grote klein te maken. Waar te beginnen? Wat moet je doen als bedrijf vanwege wet en regelgeving? En hoe kun je dat anders zien dan een verplichting, maar als een puzzelstuk in een transitie die je bedrijf en economisch model competitief houdt?

Wie zijn wij?

Het basis team van de Unpackers bestaat uit innovatie en IT professionals die hun sporen hebben verdiend bij nationale en internationale technologie giganten. Wij adviseren MKB organisaties over technologie en strategie. Want dit is niet meer los van elkaar te zien. 

Het grote klein maken en echt naast onze klanten staan zijn onze uitgangspunten. Wij komen niet om dure Keynotes met onuitvoerbare luchtkastelen te verkopen. Maar via concrete ‘lego blokken’ die passen in het grotere plaatje werken wij naast onze klanten richting de toekomst.